Leather Spa Workshop

Ontdek de kunst van leder reiniging, voeding en bescherming.

Met HOIHOI willen we jou opnieuw Hoi! laten zeggen tegen jouw favoriete lederwaren. Niet alleen met onze professionele services, maar we willen jou ook leren hoe je zelf jouw schoenen of tassen in de beste conditie kan onderhouden.

Heeft het leder van jouw tas of schoenen een doffe kleur gekregen? Zijn er enkele vlekjes die je niet uitkrijgt? Kunnen jouw lederen jas en schoenen na vorige winter wel wat opfrissing gebruiken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen en welke producten je kan gebruiken? Of heb je schrik je vintage bag stuk te maken, door de verkeerde producten te gebruiken?

Goed nieuws! In de Leather Spa Workshop geven we je het zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan en reduceren we zo de impact van jouw kleerkast op het klimaat nog een beetje meer. We begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we onze kennis die we door vele restauraties opdeden graag met jou delen.

Tijdens deze 4h durende workshop, gaan we in een beperkte groep samen aan de slag. We starten met de basis en leren wat leder nu juist is en hoe het gemaakt wordt. Hierna toon ik je, via een eenvoudige flow, hoe je de verschillende types leder naar afwerking kan herkennen. Dit vormt namelijk de basis voor de selectie van de juiste bescherming, reiniging en verzorgingsmethoden. Met de opgedane kennis nemen we jouw geliefde items samen onder handen, zodat je er tegen het einde van deze workshop opnieuw Hoi! kan tegen zeggen.

Schrijf je hier in via het inschrijvingsformulier. Ik bekijk de foto’s van de items waarmee je wilt deelnemen. Afhankelijk van het type item en de schade is het soms mogelijk, meerdere items te restaureren. Eens ik je inschrijving heb bevestigd, ontvang je jouw factuur en ben je ingeschreven voor onze workshop!

Pratische info

@ Atelier Liesbeth Verhelst

Data 

Prijs

06/07/2024 van 13h30 tot 17h

10/08/2024 van 13h30 tot 17h 

135 euro

Locatie

Wijkschoolstraat 17, 9860 Scheldewindeke

Zelf voorzien

Speelkleren, het is niet altijd even proper

Weet je niet goed of deze workshop voor jou geschikt is? Boek een videocall in en we kijken samen of deze workshop iets voor jou is!

Schrijf je in en geef jouw items in de toekomst vol zelfvertrouwen de zorg die ze verdienen.

Wat kan jij na deze workshop ?

Wat vonden anderen ?

P.Q.
Lees verder
Vond het heel interessant, mijn item is als nieuw!
Atelier eigenaar P.
Lees verder
Nog eens dikke merci voor vandaag! Iedereen was super enthousiast!
S.DG
Lees verder
Perfect geholpen door Justine bij de herstelling van mijn handtas!
S.B.
Lees verder
Onze versleten en oude Cartier-tas gerepareerd en zo goed als nieuw gemaakt. Professioneel en van topkwaliteit.
Vorige
Volgende

kAN JE NIET WACHTEN OM TE STARTEN?