Sneaker care

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, een losse stikking aan uw favoriete trainers of wil je ze graag eens in een nieuwe kleur? Vraag vrijblijvend offerte en ontdek hoe we uw sneakers nieuw leven inblazen!
restauratie hiel botjes

Populaire herstellingen

Nike air

Essential sneaker clean & protect

Hierbij krijgen de upper, veters, midsole en onderzool een cleaning en afgewerkt met een waterproof coating. Een ware opfrisbeurt voor je favoriete paar! Geschikt voor sneakers met lichte verontreiniging.
Prijs: 27,50

 

Stan Smith sneaker

Premium sneaker clean, care & protect

De upper, veters, midsole en onderzool ondergaan een grondige reiniging. Daarna krijgt de schoen ook een ozonbehandeling en worden vlekken in overleg aangepakt. Als afwerking wordt het leder gevoed en krijgt de upper een waterafstotende coating. Met deze behandeling maken vlekken en nare geurtjes geen kans!
Prijs: 38,50

Adidas sneakers voering

Ultimate sneaker clean, care & protect

De upper, veters, voering, midsole en onderzool ondergaan een grondige reiniging. Daarna krijgt de schoen ook een ozonbehandeling en worden vlekken in overleg aangepakt. Als afwerking wordt het leder gevoed en krijgt de upper en midsole een waterafstotende coating. De ulitieme care package voor uw geliefde sneakers!
Prijs: 49,50

Overige herstellingen

Onze cases