ACADEMY

Ontdek de kunst van lederbewerking
En laat je geliefde lederen items terug blinken in hun oorspronkelijke glorie!

Met HOIHOI willen we je opnieuw Hoi! laten zeggen tegen jouw favoriete lederwaren. Niet alleen met onze professionele services, maar we willen jou ook leren hoe je zelf jouw schoenen of tassen in de beste conditie kan onderhouden.

Heb jij ook een geliefde handtas waar je geen afscheid van kan nemen, maar ziet ze er te versleten uit om nog te dragen? Of kunnen jouw lederen jas en schoenen na vorige winter wel wat opfrissing gebruiken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen en welke producten je kan gebruiken? Of heb je schrik je vintage bag stuk te maken, door de verkeerde producten te gebruiken?

Goed nieuws! Met onze workshops en masterclasses geven we je het zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan en zo reduceren we samen de impact van jouw kleerkast op het klimaat. We begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we onze kennis die we door vele restauraties opdeden graag met jou delen.

Om je zo goed mogelijk te helpen, ontwikkelden we een aanbod van 2 workshops en 2 masterclasses.

Workshop Leather Spa

Heeft het leder van jouw tas of schoenen een doffe kleur gekregen? Zijn er enkele vlekjes die je niet uitkrijgt? In deze algemene workshop leer ik je wat leder nu juist is en hoe je het per type kan opfrissen, waarna we uiteraard samen aan de slag gaan. Met de opgedane kennis, kan je zelf in de toekomst jouw lederwaren in optimale conditie houden.

Workshop Kantafwerking

Is de verf aan de randen van jouw handtas afgesleten of gecraqueleerd? In deze workshop leer je welke types randafwerkingen er bestaan en herstellen we de randen van jouw tas samen.

Masterclass Lederrestauratie

Heb je een Delvaux handtas, waarvan de structuur van het leder aangetast is? Of zit eer een brandplek of je favoriete Céline bag? In deze workshop restaureren we samen het leder van je favoriete tas, ongeacht de kleur.

Masterclass Lederrestauratie - Black edition

Heb je een zwarte Delvaux tas of Chanel flats, waarvan de kleur en het leder beschadigd is? Net als in de Masterclass Lederrestauratie restaureren we samen jouw favoriete zwarte lederwaren

Schrijf je hier in via het inschrijvingsformulier. We bekijken de foto’s van de items waarmee je wilt deelnemen. Afhankelijk van het type item en de schade is het soms mogelijk, meerdere items te restaureren. Eens je inschrijving is bevestigd, ontvang je jouw factuur en ben je definitief ingeschreven voor onze workshop of masterclass.

Wil je graag je kennis en vaardigheden verruimen, maar weet je niet goed welke workshop voor jou geschikt is? Boek hier een videocall in en we kijken samen of deze workshop iets voor jou is!

Wat vonden anderen ?

P.Q.
Lees verder
Vond het heel interessant, mijn item is als nieuw!
Atelier eigenaar P.
Lees verder
Nog eens dikke merci voor vandaag! Iedereen was super enthousiast!
S.DG
Lees verder
Perfect geholpen door Justine bij de herstelling van mijn handtas!
S.B.
Lees verder
Onze versleten en oude Cartier-tas gerepareerd en zo goed als nieuw gemaakt. Professioneel en van topkwaliteit.
Previous
Next