ACADEMY

Ontdek de kunst van lederbewerking
En laat je geliefde lederen items terug blinken in hun oorspronkelijke glorie!

Met HOIHOI willen we je opnieuw Hoi! laten zeggen tegen jouw favoriete lederwaren. Niet alleen met onze professionele services, maar we willen jou ook leren hoe je zelf jouw schoenen of tassen in de beste conditie kan onderhouden.

Heb jij ook een geliefde handtas waar je geen afscheid van kan nemen, maar ziet ze er te versleten uit om nog te dragen? Of kunnen jouw lederen jas en schoenen na vorige winter wel wat opfrissing gebruiken, maar weet je niet hoe eraan te beginnen en welke producten je kan gebruiken? Of heb je schrik je vintage bag stuk te maken, door de verkeerde producten te gebruiken?

Goed nieuws! Met onze workshop Leather Spa geven we je het zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan en zo reduceren we samen de impact van jouw kleerkast op het klimaat. We begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we onze kennis die we door vele restauraties opdeden graag met jou delen.

Schrijf je hier in via het inschrijvingsformulier. We bekijken de foto’s van de items waarmee je wilt deelnemen. Afhankelijk van het type item en de schade is het soms mogelijk, meerdere items te restaureren. Eens je inschrijving is bevestigd, ontvang je jouw factuur en ben je definitief ingeschreven voor onze workshop of masterclass.

Wil je graag je kennis en vaardigheden verruimen, maar weet je niet goed welke workshop voor jou geschikt is? Boek hier een videocall in en we kijken samen of deze workshop iets voor jou is!

Wat vonden anderen ?

P.Q.
Lees verder
Vond het heel interessant, mijn item is als nieuw!
Atelier eigenaar P.
Lees verder
Nog eens dikke merci voor vandaag! Iedereen was super enthousiast!
S.DG
Lees verder
Perfect geholpen door Justine bij de herstelling van mijn handtas!
S.B.
Lees verder
Onze versleten en oude Cartier-tas gerepareerd en zo goed als nieuw gemaakt. Professioneel en van topkwaliteit.
Vorige
Volgende