Shoe care

Zijn jouw bottines, pumps of unieke loafers stuk of beschadigd? Of wil je jouw nieuwe paar schoenen zo goed mogelijk beschermen? Vraag vrijblijvend offerte en wij helpen u uw stappers de beste zorg te geven!
Zwarte laarsjes header

Populaire herstellingen

Zwarte laarsjes nieuwe rubber blokhak

Rubber Klassieke hak

De hak verslijt bij iedereen aan de achterzijde van de hiel. De rubber vervangen, voordat de rest van de hak wordt beschadigd is key. Of het nu rubber of leder is onder een paar sandalen, balerina’s, loafers, verterschoenen,… Wij vervangen het met een materiaal dat zo dicht mogelijk aansluit bij het originele, tenzij u ons anders vraagt.
Prijs: 28

Herstelling stifthak

Stifthakken

De stifthak onder een stilleto’s slijten zeer snel af. Er blijven op lopen, beschadigt de hiel en bekleding van de hak. Tijdige vervanging van de originele stifthak met nieuwe in dezelfde kleur en vorm voorkomt dit!
Prijs: 19

Beschermzolen onder pumps

Antislip Beschermzolen

Berscherm de zolen van uw nieuwe schoenen met een paar beschermzolen. Dit is een dunne rubber zool, die wordt bevestigd aan de onderzijde van de lederen zool. Zo wordt niet alleen de levensduur verlengt, maar voorziet het de schoenen ook van een antislip laag. De kleur van de zool wordt steeds gematched met de originele kleur aan de onderzijde en zijkant van de zool.
Prijs: 33

Overige herstellingen

Onze cases