Hoi Hoi!

Ik ben Justine, een 29 jarige schoenmaakster en oprichtster van HOIHOI! Geleid door mijn passie voor schoenen en handtassen, die ik van kinds af aan meekreeg, studeerde ik schoentechnologie voor sport en revalidatie aan de Thomas More hogeschool. Waarna ik mij, naast mijn studies tot industrieel ingenieur, verder specialiseerde in herstel van schoenen, tassen en fijne lederwaren.

Vanuit het atelier van HOIHOI helpen we jou opnieuw Hoi! zeggen tegen jouw favoriete items, door state-of-the-art vakmanschap op een intuïtieve en transparante manier met de grootste zorg tot bij jou te brengen. 

Wij bieden je een Handbag en Shoe care service, waar we door een combinatie van oude en nieuw technieken zoeken naar de beste oplossing voor jouw geliefkoosde items. Ook voor de schijnbaar onmogelijke problemen.

Dat HOIHOI op deze manier niet alleen jou helpt verder genieten van je favoriete accessoire, maar zo ook haar steentje bijdraagt aan een duurzame, circulaire fashion industrie, is voor mij de kers op de taart!

Woon je niet in de buurt van ons atelier? We werken ook samen met verschillende partners over heel Vlaanderen, waar je jouw item kan binnenbrengen om ze de beste zorg te geven. Ontdek ze hier =>

Vertrouwen
We streven ernaar uw vertrouwen te winnen. Door u transparante informatie te geven en jouw items met de grootste zorg en respect te behandelen.
Innovatie
We zoeken steeds naar de beste kwalitatieve oplossing, door middel van state-the-of-the-art restauratietechnieken, voor de schijnbaar onmogelijke problemen.
Service
We beogen je een intuïtieve service aan te bieden, die vloeiend aansluit op de noden van jouw drukke leven.

Benieuwd of we jouw geliefde handtas of paar schoenen kunnen repareren?