GG Marmont restauratie

De GG Marmont is een klassieker, alhoewel het een relatief nieuwe designerbag van Gucci is. De tas maakt deel uit van de Gucci Beloved Line, waarin Allesandro Michele oude Gucci designs verwerkte in zijn nieuwe ontwerpen. Zo is het dubbele GG logo, geïnspireerd op de gesp die Gucci in de jaren ’70 gebruikte. De naam ontleent deze iconische designer bag aan het Chateau Marmont, een legendarisch hotel in Los Angeles waar de showbizz-elites de afgelopen decennia verbleven.

Evaluatie:

De kleur van deze vintage GG Marmont bag, uitgevoerd in een roos fluweel, kwam binnen met een afgeschenen vale kleur. Daarnaast was het fluweel op plaatsen ingedrukt door de ketting en veelvuldig gebruik. 

We onderzochten het item, zoals steeds bij aankomst, en bevestigden dat een reiniging en herverven nodig was om de oorspronkelijke felle kleur en structuur van het fluweel te restaureren. 

Gucci Marmont before

Werkwijze:

De eerste stap in deze GG Marmont restauratie was grondig reinigen. Zo wordt vet en bacterieresten verwijdert en verdwenen de donkere plekken. Bij deze stap werd, door middel van een speciale droogtechniek, eveneens de structuur van het fluweel maximaal hersteld. 

Om de de vale roze plekken aan te pakken en de vintage tas opnieuw haar felle roze kleur te geven, werd de tas herkleurd in het roze. De tint roze, werd vooraf met de klant afgestemd. Zoals steeds bij een herverving, mengden we 3 tinten roze waaruit de klant kon kiezen. Dit doen we om je een maximaal inspraak te geven in de restauratie en het gewenste resultaat te bekomen.

Gucci Marmont after

Resultaat:

Met het vakkundige opgefriste kleur en structuur kan deze fluweel roze GG Marmont bag er opnieuw tegen aan! 

Hebben jouw geliefde schoenen of handtas nood aan wat care & repair, vraag hier vrijblijvend online offerte of kom langs in een van onze dropoff points!

Benieuwd of we jouw geliefde handtas of paar schoenen kunnen repareren?