Workshop Randafwerking

Ontdek de kunst van randafwerking en geef je geliefd lederen items de final touch.

Met HOIHOI willen we jou opnieuw Hoi! laten zeggen tegen jouw favoriete lederwaren. Niet alleen met onze professionele services, maar we willen jou ook leren hoe je zelf jouw tassen kan restaureren.

Heb je een vintage Delvaux op de kop kunnen tikken en wil je de tas in ere herstellen? Of is de randafwerking van je favoriete Louis Vuitton bag aan het afbrokkelen? Randverf is zoals een kers op een taart, het geeft een tas de finale afwerking en een onverzorgde look als ze afgesleten is.

Tijdens deze 4h durende workshop, leer ik je wat de verschillende randafwerkingen zijn en nemen we de ruwe randen van jouw tassen onder handen. Zo wil ik je helpen jouw favoriete tas de ultieme afwerking te geven, zodat je ze terug vol zelfvertrouwen kan dragen en we zo samen de impact van jouw kleerkast op het klimaat nog wat reduceren. We begrijpen dat je soms door het ruime online aanbod en tutorials, de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we onze kennis die we door vele restauraties opdeden graag met jou delen.

Schrijf je hier in via het inschrijvingsformulier. Ik bekijk de foto’s van de items waarmee je wilt deelnemen. Afhankelijk van het type item en de schade is het soms mogelijk, meerdere items te restaureren. Eens ik je inschrijving heb bevestigd, ontvang je jouw factuur en ben je ingeschreven voor onze workshop!

Pratische info

Datum

Prijs 

16/10/2023 van 14h tot 18h.

 

75 euro 

Zelf voorzien

Speelkleren, het is niet altijd even proper

Locatie

Wijkschoolstraat 17, 9860 Scheldewindeke

Weet je niet goed of deze workshop voor jou geschikt is? Boek een videocall in en we kijken samen of deze workshop iets voor jou is!

Schrijf je in en geef jouw items in de toekomst vol zelfvertrouwen de zorg die ze verdienen.

Wat kan jij na deze workshop ?

Wat vonden anderen ?

P.Q.
Lees verder
Vond het heel interessant, mijn item is als nieuw!
Atelier eigenaar P.
Lees verder
Nog eens dikke merci voor vandaag! Iedereen was super enthousiast!
S.DG
Lees verder
Perfect geholpen door Justine bij de herstelling van mijn handtas!
S.B.
Lees verder
Onze versleten en oude Cartier-tas gerepareerd en zo goed als nieuw gemaakt. Professioneel en van topkwaliteit.
Vorige
Volgende

kAN JE NIET WACHTEN OM TE STARTEN?