Masterclass Lederrestauratie

Ontdek de kunst van lederherstel.

Met HOIHOI willen we jou opnieuw Hoi! laten zeggen tegen jouw favoriete lederwaren. Niet alleen met onze professionele services, maar we willen jou ook leren hoe je zelf jouw schoenen of tassen kan restaureren.

Heb je kleurrijke sneakers, waarvan de kleur en het leder beschadigd is? Of een vintage Delvaux op de kop kunnen tikken en wil je de tas in ere herstellen, maar weet je niet waar te beginnen?

In deze Masterclass lederrestauratie toon ik je, hoe je het leder van jouw favoriete item vol zelfvertrouwen helemaal kan restaureren en zo de impact van jouw kleerkast op het klimaat nog een beetje meer kan reduceren. We begrijpen dat je soms door het ruime online aanbod en tutorials, de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen we onze kennis die we door vele restauraties opdeden graag met jou delen.

Tijdens deze 6h durende workshop, gaan we in een beperkte groep samen aan de slag. Ik leer je al doende het stappenplan voor lederrestauratie aan en nemen jouw geliefde lederwaren samen onder handen. Zo zeg je tegen het einde van deze workshop opnieuw Hoi! tegen je geliefde schat. Na deelname aan deze masterclass ontvang je ook een HOIHOI certificaat

Schrijf je hier in via het inschrijvingsformulier. Ik bekijk de foto’s van de items waarmee je wilt deelnemen. Afhankelijk van het type item en de schade is het soms mogelijk, meerdere items te restaureren. Eens ik je inschrijving heb bevestigd, ontvang je jouw factuur en ben je ingeschreven voor onze workshop!

Pratische info

Datum

Prijs 

28/10/2023 van 9h tot 16h.

 195 euro 

Zelf voorzien

  • Speelkleren, het is niet altijd even proper
  • haardroger of heteluchtblazer

Locatie

Wijkschoolstraat 17, 9860 Scheldewindeke

Weet je niet goed of deze workshop voor jou geschikt is? Boek een videocall in en we kijken samen of deze workshop iets voor jou is!

Schrijf je in en geef jouw items in de toekomst vol zelfvertrouwen de zorg die ze verdienen.

Wat kan jij na deze workshop ?

Wat vonden anderen ?

P.Q.
Lees verder
Vond het heel interessant, mijn item is als nieuw!
Atelier eigenaar P.
Lees verder
Nog eens dikke merci voor vandaag! Iedereen was super enthousiast!
S.DG
Lees verder
Perfect geholpen door Justine bij de herstelling van mijn handtas!
S.B.
Lees verder
Onze versleten en oude Cartier-tas gerepareerd en zo goed als nieuw gemaakt. Professioneel en van topkwaliteit.
Previous
Next

kAN JE NIET WACHTEN OM TE STARTEN?